Hledáme stopy dávných návštěvníků

15.12.2014 22:05

          Člověk se pustil do svého největšího dobrodružství. Všechny dosavadní vynálezy i lety do vesmíru nejsou ničím proti této snaze. My všichni jsme začali hledat odpověď na otázky, které nás tíží po několik tisíciletí.

          Nevíme dosud, kde a jak vlastně vznikl člověk. Stejně tak nevíme, kdo byli dávní učitelé, kteří přinesli našim předkům neskutečně dokonalé znalosti matematiky, astronomie, lékařství a ostatních vědních oborů a naučili je stavět neuvěřitelně náročné stavby, nad kterými stojíme dodnes v úžasu. To všechno prý darovali lidem bohové, kteří sestoupili na zemi z hvězd.

          Hledáme proto své bohy - a tím i počátky vlastní existence. Až díky dnešním moderním vědomostem máme konečně naději, že naše hledání bude úspěšné.

          Prastará paměť dávno zaniklých i dosud existujících národů je pro nás hlubokou studnicí informací, které ke svému pátrání potřebujeme. Právě tady jsou zaznamenány tolik cenné důkazy o dávném kontaktu s bytostmi odjinud. Je jisté, že pro některé lidi může být taková možnost značně děsivá.

Možná právě proto je třeba, abychom využili všech možností - a tak zjistili skutečnou pravdu - a zároveň rozřešili jednu z nejfantastičtějších záhad lidstva.      

 

„Nastane den, den v nekonečné řadě dalších dnů, kdy na této Zemi stanou bytosti, které jsou nyní ukryty v našich myšlenkách a tradicích.

Stanou na naší Zemi jako na podnožce, budou se smát a pak rozpřáhnou ruce uprostřed hvězd.                                                                                                                                                                                                                      H. G. Wells (1866-1946)