Pocházíme z hvězd?

10.11.2013 18:49

     Pocházíme z hvězd?

 

      Je zajímavé, že veškerá světová náboženství jsou založena na skutečnosti, že kdysi dávno sestoupila z nebes na Zem božstva, která se nesmazatelně zapsala do posvátných textů a tím i do paměti lidstva. Tito Bohové ovládali vyspělou technologii, někdy se sblížili s lidmi a jindy přímo zasahovali do jejich vývoje.  Není tedy jistě náhoda, že se to ve starověkých písemnostech bohy, pocházejícími z hvězd, jen hemží.

     Číňanům, domorodcům z Afriky, Peršanům, Féničanům, Arabům, australským Aboriginům, jihoamerickým indiánům a vládcům dávné Indie své vědomosti předávali bohové, které vidíme dnes na skalních rytinách, soškách a jiných vyobrazeních.

       

       Po celém světě narážíme na zmínky hovořící o tomto zásadním momentu v naší historii. A nejen to, četné dochované historické a literární prameny se zmiňují nejen o návštěvě, ale i o původu bytostí, přicházejících z kosmu, které přinesly lidem kulturu a civilizaci:

-       Sumerové, jako představitelé nejstarší kultury na Zemi, hovoří o tom, že kdysi sestoupili z hvězd mimozemští bohové, zvaní Anunnaki.

-        Inkové o sobě tvrdili, že jsou „Synové slunce.“

-        Mayové jsou prý potomky bohů z Plejád.

-        Aboriginové, původní obyvatelé Austrálie, mají mýty o Stvoření, ve kterých vystupují

         božské bytosti Wandjiny,   

-        Tibeťané a Indové spatřovali svou vlast ve vesmíru.

-        Indiáni tvrdí, že jsou potomci „Hromových ptáků.

-        Domorodci, žijící na Malekulách, na Nových Hebridách, jsou přesvědčeni, že lidé  

          jsou „děti Synů nebes“.

-        Severoameričtí indiáni kmene Hopi hovoří o „Strážcích nebes“, kteří je navštěvovali.

-        Na Velikonočním ostrově byli dávnými předky zdejších domorodců „Ptačí lidé“

-        Egypťané věřili, že jejich bohové přišli z vesmíru.

-        Staří Germáni byli přesvědčeni, že jejich otcové přišli společně s „létajícími Wany.“

-        Kmen severoamerických indiánů Zuni vyryl před 12000 lety do skal obrázky bytostí,

          které k nim sestoupily z hvězd a jejich dopravních prostředků.

-        Indové odvozovali svůj původ od boha Indry, Gurkhy a Bhimy, kteří létali po obloze

          v „zářících lodích“ a ovládali zbraně schopné zničit vše živé.

-        První čínský císař Chuang-ti, neboli Žlutý císař, přiletěl v roce 3000 př. n. l. z nebes

          v břiše draka a i ostatní čínští panovníci létali na dracích, chrlících oheň.

-        Kmen Dogonů hovoří o tom, že jejich vlastí je hvězda Sirius.

-        Řekové a Římané měli bohy, kteří létali na ohnivých vozech, sestupovali na zemi a

          mísili se s lidmi, aby vytvořili polobohy, jako byla Helena Trojská či hrdina Herkules.

          

          Ukazuje se, že formování inteligence lidstva nebyl rozhodně pozvolný proces, ale že se uskutečnil náhle. Stejně náhle se objevily některé technologie bez předchozího vývoje, takže je více než nápadné, že něco nebo lépe řečeno někdo musel tento proces získávání znalostí notně urychlit.

          Otázka je tedy stále stejná: „ Kdy a pomocí čeho se z našich předků staly inteligentní bytosti, kterými jsme nyní my?“ Získali dávní lidé tyto znalosti od „ bohů?“

          Zřejmě ano, protože i legendy o stvoření světa jsou u všech národů na celém světě podezřele podobné. Staré prameny hovořící o bozích, působí dojmem, že potom, co naší planetu opustili, jako například Mayský bůh Kukulkan, neboli „ létající had“, zanechaly zde tyto podivuhodné bytosti pro nás mnoho důkazů o svém pobytu.

          Čteme bez dechu dávné příběhy o létajících strojích a podivuhodných katastrofách, způsobených strašlivými zbraněmi bohů, jejichž stopy nacházíme ve starých indických městech, jako je například Mohendžo daro. Díváme se na tajemná vyobrazení astronautů na skalních malbách starých třicet tisíc let a ve starých kronikách.

          Nechápeme také dosud, jak mohly před mnoha tisíciletími národy, které dávno zavál čas, používat tak pokročilé znalosti z oboru matematiky, lékařství, architektury a astronomie, ovládat technologie umožňující přepravovat neuvěřitelně těžké kamenné bloky a vytvořit tak neskutečně náročné monumentální stavby, které přečkaly tisíce let.

          Když lidé hledí k nekonečnému hvězdnému prostoru, často uvažují o existenci inteligentních mimozemských civilizací. Podle mnoha badatelů existuje ale možnost, že nás tyto vyspělé mimozemské civilizace navštěvují již odedávna.

          Existuje totiž mnoho důkazů, které nasvědčují tomu, že se tito neznámí návštěvníci v dávnověku mohli podílet na vývoji naší kultury a civilizace.